Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Sprint QV - 1983 още едно италианско купе от Перущица

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    Аз в момента съм единствения с карбове и 16V засега. Има и хора, които ми познават 33-ката и знаят как върви, аз няма да говоря, по-добре тия дето познават колата, те да кажат. Та става си, при това добре.
    Аз за това съм силно амбициран да навия Митко, да сложим карбуратори, но времето ще покаже.На Боби колата е смърт с ориз ако мога така да се изразя, и за това ми се иска да видя как ще е тази конфигурация в доста по лекия Спринт.
    Имам предусещането, че ще се получи нещо много интересно.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Пръскайте си 33ките с консерванти и им пълнете праговете яко, че вижте какво ги чака :

145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Ето това е част от предното окачване :

Боби, това ли е гредата и стаб. щангата от 33ка втора серия?

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
          Ето това е част от предното окачване :

Боби, това ли е гредата и стаб. щангата от 33ка втора серия?
          Това е греда, носачи, щанга от 3-та серия.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Топли оранжеви тонове обагрят Спринта ми през есента )

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Лека полека добива форма.
              Следва дясната колонка.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Все едно скулптор я прави, ама на обратно!
                Браво!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Всичко добре, само да бяха и цели шевовете, а не тия точки през 3-4 санта, щеше всичко да е убиец.
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Незнам кой ти прави колата брат ама явно има много здрави нерви тоз боклук който беше в началото се възражда във уникално парче ламарина и съм сигурен че накрая ще бъде една уникална белисима!!!!! Възхищавам се на желанието и упоритоста ти да върнеш на пътя тази уникална кола. Между другото мечтата ми е един спринт но сега съм се захванал да възстановявам един друг боксеров дръгел

Поздрави и успех с проекта слядя темата изскъсо
                    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Майстора дава ли ти гаранция, че след няколко месеца кита върху заварките му няма да се напука?
                      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Боби, като му се даде газта ще се види.
                        За целия шеф си мисля, че ще е по-уязвим от страната, която не може да се обработи. Все пак не всичко е праг, който може да се напълни с консерванти. Също ме посъветваха, че от цял шев прегаря ламарината и става по-зле.
                        Мисля, че ще достатъчно здраво, но само предполагам.

Тишо, като си започнал да възстановяваш боксер, намери му едно Спринтиращо купе.

Има ли заварки, гаранция няма.
                        Според мен няма абсолютно никакъв проблем с кита понеже преди кърпенето колата беше основно изградена от кит. С липсващи носещи елементи и пак не беше мръднал кита.
                        Само на единия калник, но там беше над сантиметър дебелината.
                        Сега кита ще е козметичен, а не изграждащ.

И все пак, трябва ми преден десен калник за да не се китосва излишно.
                        Last edited by Speeder; d.m.y г., 00:03.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Малко са кът спринтовете но ако изкочи веднага зарязвам трента трето и хвърлям усилията към него.......
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Аз скоро имам визитация при един Спринт мъртвец, който се продава с много части и ръжда за около 800 лева. Е, и документи няма .

www.ClassicCar-bg.com

Comment

А имаше до скоро един колега продаваше 2 спринта. К'во стана с тях купи ли ги някой? Така и не разбрах..
                              155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Купени са и се реставрират.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                                X